Boda Borg & Profilkläder Stockholm

Vårdagsjämning idag, äntligen är våren på väg! Jösses så efterlängtat.
Den här vintern har verkligen varit lång årets, första månader har ju ofta den där speciella stagnanta känslan av melankoli… Soltimmarna, energin och plånboken bara räcker inte hela vägen. Film och serier i all ära, men någonstans behöver man bryta mönstret, om än väldigt litet. Och det gjorde vi i helgen! Tiden var bokad, bussen var packad och lag-t-shirtar från Profilkläder Stockholm var beställda.

Vi har väldigt goda vänner och grannar, som har tonåringar i samma ålder som våra. Våra familjer har naturligt flätats samman genom åren då vi passat barn, hundar, hus och växter åt varandra så vi ses nästan dagligen. Vi har även gått ihop och köpt en minibuss tillsammans som vi har tagit på många äventyr. Ungarna har nämnt länge egentligen att de vill besöka Boda Borg någon gång och utmana oss föräldrar men vi engagerade oss inte i det tills för bara några veckor sedan när och jag grannfrun tog tag i saker. Det var dags dags att ta ut bussen igen! Boda Borg beskrivs ofta som en slags ”Fångarna på Fortet” där man ska klara ett visst antal celler i tid, och i ärlighetens namn tyckte nog vi vuxna det skulle bli roligare ungdomarna själva.

Minibussen

Dagen var kommen, lördags och vi åkte upp mot Oxölesund! Ungdomarna blev så excentriska i bussen och resan dit var var kanske höjdpunkten med resan! Väl framme tog dom så bra hand om oss, förklarade reglerna och sen var det bara att välja vilka celler vi skulle försöka oss på! Det var fysiska utmaningar och många var knepiga, man skulle smyga tyst eller klättra upp över saker. Så mycket som vi skrattade i helgen har vi inte skrattat på länge, oavsett vilka som kom vinnande ut ur det… Haha, men det blev ungdomarna såklart. Med hästlängder.

Fantastiskt skönt sätt att bryta det tråkiga vardagsmönstret och vi kommer definitivt ta revanch!
/C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *