Tink – Din spargris i fickan

Jag har skaffat en app som ska hjälpa mig hålla koll på min budget. Tink heter den och den ska atomatiskt ge mig statistik över hur jag hanterar mina pengar. Nu är det dags att storspara!

Det var länge sedan jag bar cash på mig. Att fysiskt se pengar brukar hjälpa till att hålla i dem, men i mitt fall, när jag vet om det, väljer jag ju att inte se dem istället. Och naturligtvis försvinner bara mina kronor utan att jag vet vart de har tagit vägen.

Genom Nordea kunde jag sätta upp en automatisk sparplan där en 10’a dras från mitt konto varje gång jag köper något med mitt kort. Och det är ju trevligt. Faktum är att det är så himla väldans trevligt att det har inneburit… Att jag mår bra när jag handlar. Jag liksom drar gärna kortet med varm hand eftersom det känns som en mini investering för min framtid. En hel guldpeng till rakt i spargrisen – caching! 

Ja. Vi förstår allihopa att detta naturligtvis inte fungerar. Att jag känner mig duktig för att ha sparat 10 kronor medan jag smuttar på min lyxlatte… Även om det var en väldigt härlig naiv tid. Så jag testar den här bloggen, forum, appar (Tink nu) håller alla tummar för att det ska ge storslagna resultat!

Vilka appar använder ni?
/C

Nu är det slut på finlatte…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *